AngelMafeya
Assalamualaikum..

Haha.. hari ni dpt msg dr sorg kawan keje dulu. Dia kata, dia tgh baca blog aku ni.. Dia minta aku menulis semula.. Aku mintak alamat web blog aku ni dr dia.. (punyela lama x bukak.. x update..). Dah dpt alamat web, then berpikir plak cmne nk login.. Haha.. dengan bantuan Mr. Google, dptlah aku login semula..

Tengok-tengok, last aku post tawon 2009.. lama tu... Time single dulu.. La ni dh double.. kuikui.. tentu banyak kisah nk dicoretkan.. Tgklah dulu cmne.. Kalo rajin, aku menaip la semula.. kalo x rajin, korang baca je la tahun 2009 punye citer tu.. wakakakaak...

Bagi aku masa utk berpikir ek.. Dalam kepala ni, byk kisah tauladan nk dicoretkan.. apa-apa pun, tgklah sehari dua ni nnti. Kalo ada,adalah.. kalo xde, tu tanda M.A.L.A.S..... hahahah

Bubai...
4 Responses
  1. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


  2. Unknown Says:
    This comment has been removed by the author.

  3. kamarul Says:

    hai rozita.. blog it's my life tu blog saya dulu



Post a Comment